Over ons

Over ons

Rietdekkers bedrijf Teun Veenstra is een eenmanszaak die gerund wordt door Teun Veenstra. Teun leeft voor zijn bedrijf, hij wil met een mooi natuur product een fraai stuk werk opleveren. Met daarin voorop de kwaliteit en uitstraling. Teun heeft gekozen voor een eenmanszaak omdat je dan overal betrokken bij bent, je weet welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en bouwt hierbij een goed contact op met de klant. Bij grotere projecten huren wij vaak hulp in via het uitzendbureau.

Wij maken rieten daken in alle soorten en vormen onder de eisen en normen van de vakfederatie rietdekkers. Het riet wat wij gebruiken is geteeld en gesorteerd zoet water riet. Het riet wordt uitsluitend geleverd door erkende riethandelaren en wordt opgeslagen in onze eigen opslag hal. Bij ons houdt het niet op bij alleen riet dekken van een dak. Ook onderhoud en een goed advies naar de klant behoort zeker toe aan onze dienstverlening.

Naast riet dekken verzorgen wij ook:
-Timmerwerkzaamheden van een kap; zoals het aanbrengen van sporen-gordingen, steunen-panlatten en het aanbrengen van de onder constructie voor een schroef dak.
-Eigen op maat gemaakte Uilenborden in hout en kunststof.
-Renovatie van pannen daken van boerderijen of oude panden.

Kortom wij zijn op het gebied van hellende daken breed inzetbaar en verzorgen alle werkzaamheden zelf tot en met het opruimen/afvoeren van alle sloop materialen.